Hurdal_eksteriør_01_21092020.jpg

BRUSTADSLETTA

Boligtype & eierform

Selveierleilighet

Antall ledige boliger

26

Bruksareal

42 - 71,4 kvm

Totalpris fra

1 650 000 - 2 890 000

Innflytting 

Q4 21

4 boliger solgt, 1 reservert

Om Prosjektet
 

Vi er stolte av å kunne presentere vårt prosjekt som skal bygges på Brustadsletta i Hurdal. Brustadlsetta vil bestå av 46 prosjekterte selveierleiligheter med høy standard. 

 

Prosjektet vil selges i 2 byggetrinn. Byggetrinn 1 vil bestå av 16 leiligheter. Leilighetene blir fordelt på åtte flermannsboliger med variasjon fra fire til seks enheter per bygg. Du kan velge om du vil bo i første eller andre etasje, ha ett til fire soverom, der en av leilighetstypene har mulighet for hybel. Leilighetene får fine uteplasser og beliggenheten blir ideell for mange. Her bys det på meget gode solforhold, utsikt mot Hurdalssjøen, lekeplass og kort vei inn til sentrum. 

Kartutsnitt BB2.png

Bygg BB2

6 leiligheter fra kr:

1 790 000

Kartutsnitt BB3.png

Bygg BB3

4 leiligheter fra kr:

3 750 000

Kartutsnitt BB4.png

Bygg BB4

6 leiligheter fra kr:

2 797 620

Brustadsletta 2090 Hurdal

Planløsning
2-roms, ca 42 kvm BRA:
1. eller 2. etasje: Vindfang, kjøkken/gang, stue, bad og soverom. Annet: Terrasse/balkong og utvendig bod.

3-roms, ca 71,4 kvm BRA

1. eller 2. etasje: Gang, stue/kjøkken, bad, bod og 2 soverom. Annet: Terrasse/balkong og utvendig bod.
 

4-roms, ca 91,8 kvm BRA

Planløsningen er ikke klar, og vil bli tilgjengelig ved interesse fra minimum 4 interessenter. Pris etc vil i såfall bli klar før avtale. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon vedrørende dette. 

 
Ferdigstillelse

De første leilighetene antas å stå ferdige q4 2021. Utbygger tar sikte på å starte grunnarbeider q1 og bygging q2 2021. Det tas forbehold om at dette kan endre seg.


Fellesutgifter

Fra. Kr. 1 260,- til 2760,- pr. mnd. Beboerne/sameie må selv velge hva som skal inngå i fellesutgiftene.

Felleskostnader skal dekke sameiets driftskostnader, som vil omfatte bl.a felles bygningsforsikring, kostnader til drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter, strøm i fellesarealer mm. I estimatet som ligger til grunn ved oppstart representerer dette 30- per kvm per mnd som fordeles etter brøk med tillegg for internett og kabel-TV.
 

Kommunale avgifter

Inkludert i fellesutgifter. Inkludert i fellesutgifter.
 

Energimerke

Energiattest med energimerke
 

Beskrivelse

- 46 prosjekterte 2-og 3-roms fordelt på 2 byggetrinn. 
- Bo i første eller andre etasje.
- Parkering i carport og på tomten.
- Solrik uteplass og utsikt mot sjøen.
- Flislagt entré med gulvvarme.
- Kjøkken fra anerkjent leverandør.
- Stue med peisovn og spiseplass.
- Flislagt baderom med gulvvarme.
- Opplegg for vaskemaskin på bad.
- Ett eller to soverom, bare å velge.
- Avsatt plass til garderobeløsninger.
- 3-roms leiligheter får innvendig bod.
- Alle leiligheter får utvendig bod.
- Led downlights i enkelte rom.
- Velg mellom trendy farger på vegg.
- Enstavs laminatgulv i moderne grå.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Balansert ventilasjon med gjenvinning.
- Barnevennlig og sentrumsnært. 
- Relativt kort vei til Oslo lufthavn.

 

Entré
Entreen vil gi et godt førsteinntrykk, og en liten smakebit på den høye standarden som preger boligen. Gulvet får fliser i 30 x 60 cm med mørk, grå fug. Varme i gulvet vil effektivt tørke opp etter våte klær og sko. Veggene får smartpanel som males i Sanddyne - en dempet, gyllen beigetone som står godt til den hvite belistningen. Himlingen er i gips, blir malt i Jotun eggehvit og nedforet med Led downlights. 

Inngangsdøren blir antrasittgrå og innerdører leveres av Swedoor i fargen hvit. Lister/gerikter leveres i fargen hvit, med synlige spikerhull. Det er verdt å merke seg at sorte innerdører med lister/gerikter i sort kan leveres som tilvalg.

2-roms leiligheter får entré/vindfang med mulighet for skyvedørsgarderobe eller annen praktisk garderobeløsning. 3-roms leiligheter får entré/gang med direkte tilknytning til lagringsbod. Alle leiligheter i første etasje får trappefri adkomst til overbygget inngangsparti. Alle leiligheter i andre etasje får trapp opp til felles svalgang med inngangspartier.

Stue
Alle leiligheter får stue med åpen kjøkkenløsning, spiseplass og utgang til solfylt uteplass. Gode vindusflater vil fylle rommet med naturlig lys, og en koselig peisovn vil spre varme i på kjølige dager. Det blir enstavs laminatgulv i moderne grå og fotlister i samme farge som gulvet. Veggene får smartpanel og kan velges malt i Chi, Linblå eller Varmgrå.

Chi er en krittene hvitfarge, med et kjølig drag over seg da den inneholder ørlite grønt. Linblå er en perfekt dempet og litt grønnlig blåtone det er utrolig behagelig å omgi seg med. Varmgrå er en lun gråtone, og en svært god gråtone for deg som ønsker varme, grå farger i interiøret. Dette har vært en favoritt blant alle gråtonene. 

I 2-roms leiligheter blir kjøkkenet liggende i gang med delvis åpen løsning mot stuen. Et hyggelig allrom på totalt 22,8 kvm. I 3-roms leiligheter blir kjøkkenet liggende i åpen løsning med stuen, hvilket skaper et hyggelig allrom på ca. 36 kvm. 

Kjøkken
Kjøkkenet får en tidløs innredning med gode løsninger. Det blir malte, glatte fronter med stålbøyle håndtak, laminert benkeplate med nedfelt kum, og ettgreps armatur med tilkobling for oppvaskmaskin og egen stoppekran. Det monteres forskriftsmessig vannstopp. Kjøkkenet får benkebelysning og det monteres avtrekksvifte type slimline i overskap. Det blir lagt kitchenboard på vegg mellom over- og underskap og satt inn Led downlights i himlingen over innredningen.

Bad/wc/vaskerom
Badene får et delikat preg med grå, moderne gulvfliser i 60 x 60 cm, mosaikkflis på 30 x 24 mm i dusjnisje, samt vegger med liggende flis i 30 x 60 cm. I dusjen får veggen en vertikal stripe med mosaikkfliser i samme stil som gulvet. Fuger blir lys, varmgrå. Badet får varme i gulvet og nedforet himling med Led downlights.

Rommet får standard innredning i tidløs farge, innmurt speil i 120 x 90 cm og servant med ettgreps armatur. Det blir vegghengt toalett, innsvingbare dusjvegger, dusjsett med sparedusj og termostat, samt opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
2-roms leiligheter får soverom på ca. 8,6 kvm og en smart løsning med to adkomster, slik at man får tilgang til rommet på begge sider av sengen. 3-roms leiligheter får to soverom på ca. 9,2 kvm. Alle soverommene blir både lune og svale med enstavs laminatgulv i fargen moderne grå og vegger med smartpanel som kan males i fargevalgene Chi, Linblå eller Varmgrå. 

Alle soverommene får avsatt plass til garderobeskap og i 2-roms leiligheter blir det mulighet for skyvedørsgarderobe i vindfanget. I 3-roms leiligheter blir gangen tilknyttet en bod på ca. 3,4 kvm, noe som vil bidra til å holde hele sonen ryddig. Alle leilighetene får tilgang til egen, utvendig bod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og sentralt boligområde i Hurdal, ca. 10 min gange fra sentrum. Coop Prix Hurdal ligger like ved, nærmeste bussholdeplass ligger i nærområdet, og det er kort gange til Spar Hurdal. Det er ca. 5 min gange til Hurdal skole og kultursenter, som er et nyere bygg med elever fra 1.-10. trinn. I tillegg bys det på kino, folkebibliotek, lydstudio, allrom og flerbrukshall. I tilknytning til skolen ligger Hurdal stadion med fotballbaner.

Hele området er et eldorado for både små og store - med utallige turmuligheter, sommer som vinter. På sommeren kan du gå de mange oppmerkede stiene og turene som ligger i umiddelbar nærhet. Du kan bade i Hurdalssjøen, padle, ro og fiske i et av de mange tjernene, ta deg en sykkeltur eller plukke bær og sopp. Hurdal byr på over 40 sjøer og vann som innbyr til rekreasjon, og vannkvaliteten er svært god med mulig for ørret, abbor og gjedde på kroken.

På vinterstid kan Hurdal friste med fine, lange skiløyper og et flott, solrikt skianlegg. Anlegget ligger ca. 4 km unna og har 11 nedfarter fordelt på 3 heiser. Her er det egne barnebakker, akebakker, skicross og terrengpark, samt en skistue hvor det er muligheter for å kjøpe varmmat. Skisenteret tilbyr også kveldskjøring hvor tre nedfarter og terrengparken er flombelyst. 

Hurdalsjøen Hotell & Konferansesenter ligger ca. 6 km unna. Her kan du boltre deg i badebassenget, badstuen og utendørs boblebad etter en dag i bakken. Hurdal Hestesenter ligger ca 2,5 kilometer unna, og tilbyr rideskole, rideleir, oppstalling og privat undervisning. Det er også skytebane i Hurdal hvor Hurdal Skytterlag blant annet tilbyr uformelle kurs for jegere.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix og Spar Hurdal. Prix-butikken er ikke fullt et år gammel og har post i butikk, mens Spar-butikken har lange tradisjoner og en innbydende ferskvaredisk. Her bør det være noe for enhver smak. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eidsvoll flere butikker. Amfi Eidsvoll ligger på Råholt med over 50 butikker butikker, og det er ca. 30 min med bil til Jessheim Storsenter som har over 150 butikker.
 

Tomt

Fellestomt. Tomten utgjør fellesareal i sameiet. Kjøper har iht. vedtektene eksklusiv bruksrett til det areal som naturlig tilfaller boligen. Tomten vil bli pent opparbeidet med gressplen. Asfalterete stikkveier, prydbusker, samt diverse sittegrupper og en lekeplass. Det er også avsatt areale til en større felles lekeplass i enden av denne tomten. Se situasjonskart.

Eiendommen

Eiendommen har meget gode solforhold og utsikt mot Hurdalssjøen. Fellesområdet blir pent opparbeidet med mye grønt, vegetasjonsskjermer, lekeplass til glede for de minste, felles sittebenk og asfalterte arealer. BB1-4 får 24 fine 3-roms leiligheter og danner til sammen et tun med lekeplass og internveier. Det blir noe avstand til BB5-8 som består av tilsammen 24 2-roms leiligheter som danner et eget tun med internveier. Mellom bygningsmassene blir det asfaltert adkomst, flere parkeringsplasser og carporter i rekke. 

Alle leiligheter får utgang til en solfylt uteplass hvor det legges til rette for sittegruppe, grilling og hyggelige sammenkomster. Med kort vei fra kjøkkenet kan alt fra morgenkaffen til større måltider enkelt medbringes ut i det fri. Det blir montert stikk og utelampe, slik at utvendig hygge kan nytes langt inn i sene kveldstimer.

2-roms leiligheter får utgang til en uteplass på ca. 9,4 kvm og 3-roms leiligheter får utgang til en uteplass på ca. 9,1 kvm. Alle leiligheter i første etasje får overbygd markterrasse i betongheller med adkomst til hagen. Alle leiligheter i andre etasje får balkong med tremmegulv i tre og glassrekkverk, slik at utsikten ikke forringes.

Boligene blir varmet opp med elektrisitet og vedfyring. Det blir stedvis panelovner, gulvvarme i entreen og på badet, samt en peisovn i stuen. Luftbehandling vil skje via balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Varmtvannsbereder blir plassert på badet, det blir sikringsskap med automatsikringer og enkelte rom får nedforet himling med Led downlights. Stikkontakter og elanlegg leveres i henhold til NEK400:2014. 

Det blir parkering i carport og på biloppstillingsplasser. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Skole/barnehage

Det er kort gangavstand på ca. 5 min til Hurdal barne- og ungdomsskole, med kulturhus og idrettshall i samme bygning. Forøvrig er det bussavganger til videregående skoler i Eidsvoll og Nannestad. Kommunen har både private og kommunale barnehager, hvor Læringsverkstedet naturbarnehage ligger ca. 1 km unna og Hoppensprett barnehage ligger ca. 2,8 km unna.

Offentlig kommunikasjon

Området har offentlig kommunikasjon via buss, og nærmeste bussholdeplass er Hurdal skole som ligger ca. 5 min gange fra boligen. Nærmeste jernbanestasjon er Eidsvoll stasjon som ligger ca. 24 min unna med bil/buss og har avgang mot Oslo to ganger i timen. Med bil tar det ca. 15 min til Minnesund, 26 min til Råholt, 36 min til Oslo lufthavn Gardermoen og ca. 65 min til Oslo S.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).


Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning

Det har vært forhåndskonferanse med kommunen samt korrespondanse i forhold til planene om utbygging. Kommunen har stilt seg svært positive til utbyggingsplanene. Det tas forbehold om endlige godkjenninger og om eventuelle små endringer til prosjektet. Utbygger ønsker å selge ca 60 % av prosjektet før eventuell byggestart.

Sameiet

Selger har rett til å inngå avtaler på vegne av sameiet før overtagelse (bl.a. strømleverandør, vaktmestertjenester, vedlikehold av tekniske installasjoner og valg av signaloperatør for kabel-tv og data).

Det vil bli opprettet eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23.mai 1997 nr.31. Fremtidig eier plikter å være medlem av sameiet. Som seksjonseier i et seksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boligseksjon. Eneretten omfatter også balkong/terrasse og/eller privat uteareal.

Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. Seksjonseierne har full råderett over sine seksjoner og seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner.

Det er ikke avgjort hvordan rettighetene til parkeringsplass og boder skal sikres. Organiseringen
vil enten fremgå av vedtektene og/ eller annen dokumentasjon og/eller ved tinglysning av rettighetene, og
alternativt fremgå av seksjoneringsbegjæringen.

For øvrig gjelder lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.
Det vil bli avhold konstituerende sameiermøte der det velges et styre som vil representere sameiet.

Stipulert overtagelse

Antatt overtagelse er Q4 2021. Det er under forutsetning av byggestart Q1 2021. Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunktet tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunktet byggearbeidene faktisk igangsettes. Gravearbeider er ikke å anse som byggearbeid. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid.

Overtagelsesperiode vil bli varslet kjøper ca. 2 mnd. før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet kjøper senest 10 UKER før overlevering. Overtakelsesdato er forpliktende og dagmulktbelagt. Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre en forsinkelse på utførelsen. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene. Overtagelse av sameiets fellesarealer gjennomføres av sameiets styre. Kjøper er innforstått med at fellesarealene - avhengig av årstid - vil kunne bli ferdigstilt og overtagelsesforretning avholdt helt eller delvis etter kjøpers overtagelse av boligen.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie

Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut. Dersom eiendommen ikke er seksjonert ved overtagelse gjøres kjøper / utleier oppmerksom på Eierseksjonslovens kapittel III som omhandler evt leietagers rett til kjøp.

Fordeler ved å kjøpe nybygg

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Vedrørende finansiering av bolig kan Mona Delingsby, finansrådgiver ved Bente Olafsen's finans AS kontaktes.

Telefon: 966 22 749

E-post: mona@bof.as

 

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
 

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

1 650 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
1 650 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Det beregnes dokumentavgift av andel tomteverdi. Tomteverdi pr. enhet. kr. 250.000,- Estimert dokumentavgift pr. enhet vil være ca. kr. 6.250,-

Oppsett for omkostninger:
Dokumentavgift: kr. 6.250,-
Tinglysningsgebyr skjøte: kr. 585,-
Pr. pant. kr. 585,-

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestillingsgebyr

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes
vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling.
Avbestillingsgebyr reguleres etter bustadoppføringslova §54.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser.
Selger har tatt forbehold om åpning av byggelån / igangsettingstillatelse / salg av 28 antall boliger. Garanti etter § 12 stilles ved bortfall av forbehold, men senest ved igangsettelse av byggearbeidene.
Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.
Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om endelig kommunal godkjenning. Kommunen har utrykt seg svært positivte til prosjektet. Selger tar forbehold om at 60% av leilighetene blir solgt før evt. byggestart.

Videresalg av kontraktsposisjon

Ved videresalg av kontraktsposisjon påløper transportgebyr på kr 50.000,- samt nye meglerkostnader.

Tilvalg

Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse

Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

 

Arealangivelser

Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Budgivning

Faste priser. Se egne dokumenter for prisliste og kjøpsbekreftelse. Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til en hver tid den siste versjonen som er gjeldene.

Lovgrunnlag

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Omkostninger

1 650 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
1 650 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Oppdragsnummer

11-20-9001

Eierform

Eierseksjon

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3037
Gårdsnr: 19,  Bruksnr: 151

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Per Anders Lindstad

Hovedoppdragsnummer

11-20-9001

Selger/Utbygger

LIN Boligutvikling AS

Matrikkel

Gnr. 19 bnr. 151 i Hurdal kommune Eierseksjoner

Hjemmelshaver

Seierhus ved Leif Magne Seierstad

 

Meld interesse
 

Meld din interesse ved bruk av skjemaet.  Vår megler vil kontakte deg.

 

Har du noen spørsmål om leilighetene, kan du også kontakte megler direkte:

PerMegler4.jpg

Per Anders Lindstad
 

pal@eie.no
+47 977 69 567
 

EIE Eiendomsmegling

Takk for din hendvendelse!